Αυτός είναι ο τρόπος για να καταλάβεις αν σου πηγαίνουν τα κοντά μαλλιά

«Θα μου πηγαίνουν τα κοντά μαλλιά;». Πόσες φορές δεν έχεις κάνει κι εσύ αυτή την ερώτηση στον εαυτό σου; Θα ήθελες να το δοκιμάσεις, αλλά δεν ξέρεις αν σου ταιριάζει. Υπάρχει λύση και είναι πολύ απλή!

Κάποια στιγμή βαριέσαι τα μαλλιά σου και θέλεις μια ανανέωση, λογικό. Τι μπορείς να κάνεις λοιπόν; Να αλλάξεις χρώμα, να κάνεις ένα διαφορετικό χτένισμα ή…να κουρευτείς.

Ωραία όλα στην ιδέα, αλλά στην πράξη τι γίνεται; Κι αν τελικά δεν σου ταιριάζει καθόλου το κοντό μαλλί; Πώς θα τα ξαναμακρύνεις γρήγορα;

Το Restart είναι εδώ για να σου δείξει τι μπορείς να κάνεις, με τον πιο απλό τρόπο, για να δεις αν θα σου ταιριάξει το κοντό μαλλί, πριν πιάσει ο κομμωτής σου το ψαλίδι στα χέρια του.

Άλλωστε μην ξεχνάς ότι η νέα τάση του φθινοπώρου θέλει τα μαλλιά να είναι κοντά και όλα δείχνουν πως η εικόνα της γυναίκας με τα πλούσια μακριά μαλλιά αποτελεί παρελθόν.

Οπότε εσύ, το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένα μολύβι και ένα χάρακα για να τσεκάρεις αν θα σου πηγαίνει αυτό το δυναμικό look.

Η λύση στο πρόβλημά σου βρίσκεται στον κανόνα των 5.5cm! Θα σε βοηθήσει να καταλάβεις αν σου ταιριάζει το κοντό κούρεμα ή όχι.

«Δημιουργός» του ο hairstyle trendsetter και product innovator, John Frieda, ο οποίος τονίζει ότι όλα βασίζονται στις γωνίες του προσώπου.

Ο John Frieda μελέτησε τα γυναικεία πρόσωπα και κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η γωνία της σιαγόνας καθορίζει το κατά πόσο κάποια δείχνει καλύτερα με κοντά ή μακριά μαλλιά. Και επιμένει ότι τα αποτελέσματα είναι αξιόπιστα.

Δεν θέλει κόπο, αλλά τρόπο!

Για να δοκιμάσεις τον κανόνα στο πρόσωπό σου, πάρε ένα μολύβι ή στυλό και τοποθέτησέ το κάτω από το πηγούνι σου οριζοντίως και μετά τοποθέτησε έναν χάρακα κάτω από το αυτί σου επίσης καθέτως.

Δες σε ποιο σημείο διασταυρώνονται μολύβι και χάρακας: Aν είναι λιγότερο από 5.5cm τότε κόψε τα μαλλιά σου κοντά, θα σου ταιριάζουν!

Και το σχετικό γράφημα:

Πηγή: bovary.gr

©2019 restart-hair-nails.gr is made with by

CLICK TO CALL