Αυτή είναι η νέα τάση στα μαλλιά για τις καστανές

Είμαστε σε μια εποχή όπου η αλλαγή των μαλλιών μας είναι λίγο σαν να αλλάζουμε το πρωί τα ρούχα μας. Υπάρχει πάντα μια νέα τάση για να δοκιμάσουμε. Αυτή την φορά τον λόγο έχουν οι καστανές.

Η μόδα που ήθελε τις ξανθιές να έχουν όμπρε τα μαλλιά τους αρχίζει και ξεθωριάζει. Θυμίζουμε ότι έτσι λέγεται η τεχνική βαφής των μαλλιών, με την οποία πετυχαίνεται μια φυσική διχρωμία στα μαλλιά, αφού οι ανταύγειες γίνονται μόνο στο κάτω μέρος της τρίχας.

Βασικά είναι ακριβώς σαν να έχουμε ξεμείνει σε ένα τροπικό νησί για τρεις μήνες και να έχει κάψει ο ήλιος τα μαλλιά μας.

Ε λοιπόν τώρα τον λόγο έχουν οι καστανές, οι οποίες μπορούν να δώσουν μια λάμψη στα μαλλιά τους υιοθετώντας την τελευταία τάση της μόδας, που δεν είναι άλλη από το «Root Beer Hair».

Αυτή η νέα τάση που κυριαρχεί στα κομμωτήρια του Λος Αντζελες και στο κόκκινο χαλί του Χόλιγουντ δίνει ένα κολακευτικό χρώμα στις καστανές.

Ενα τρανταχτό παράδειγμα για να καταλάβετε περί τίνος πρόκειται είναι η ηθοποιός Σάρα Χάιλαντ, η οποία εμφανίστηκε πρόσφατα υιοθετώντας το νέο trend.

«Ενα καστανό χρώμα δηλαδή που αναβλύζει μια ζεστασιά» σημειώνουν οι διάσημοι κομμωτές του Μπέβερλι Χιλς και τονίζουν πως τα μαλλιά έχουν ανταύγειες σε απόχρωση του φουντουκιού.

Πηγή: bovary.gr

©2019 restart-hair-nails.gr is made with by

CLICK TO CALL